10 F is in the zone!!

24sept.10

Oameni buni a inceput si liceul de vreo 2 sapt si tot nu m-am trezit din amorteala ba chiar m-am scufundat mai bine. E ca atunci cand stai pe un foftliu la o cafenea sau linistit la televizor.. la inceput te trece o nevoie urgenta sa te duci la baie, dar dupa realizezi ca stai prea confortabil si lenea deja a facut pui in tine:))

Dupa ce am fost deeply dezamagiti de faptul ca o gramada din profii la care luam note de 10 pe gratis s-au pensionat sau au ramas gravide:))) am inceput din nou sa o tachinam pe Bianca care isi face ziua in Fratelli…. nuj daca am scris bine dar BA ESTI NEBUN?! hahaha tupeu pe capu ei:)) ce minte fetita. Sa trecem peste lame-areala.

Am aflat un lucru GROAZNIC!!! a fost gen sfarsitul lumii de 2 ori plus o reluare. Mustache Man este…. gay!! Da fratilor ati auzit bine… pe invers!! Am ramas socata!! Bineinteles ca asta am aflat de la spionul meu f bun… aka Yo:)) Anyway asta explica atat de multe… gen de ce poarta pantalonii cu curea si camasa in pantaloni si in acelasi timp pantalonii pana sus de tot:)) Zici ca e Rosca:)) Sau de ce parul lui mereu pare extrem de ingrijit si dc il are asa de lung. God!! Dar MUSTATA ramane epica. BTW am primit de la Ionie cel mai tare cadou ever!! Semantura lui Mustaciosu (aka Mustacila pt Ionie si Mada). A fost genial!! O sa mi-o pun in rama si o sa o atarn undeva unde sa o vad cand ma trezesc ca sa rad isteric.

Azi am repetat pt Hamlet/ ne-am batut joc de toata piesa:))) Am ras de faptul ca Adi se ducea sa il omoare pe Vali cu  un mers de zii ca se ducea pana la Pascuci:) si ca Gabi si Tudor cantau „big booty bitches” si dansau pe scena:)) Iar eu ma alergam cu Mada pe acolo si radeam isteric. Sa nu mai vorbim ca Ophelia il tradeaza pe hamlet cu Regele!! In ce telenovela s-a transformat piesa noastra de teatru:))) Am putea sa o numim „Fitele de Dorobanti din  Hamlet” sau „Inima de tigan 2”:)) ca ar fi cam acelasi lucru:)) Gosh sunt extrem de sictirita in mommentul asta pt ca in utimul timp nu am dormit decat vreo 5 ore pe noapte!!! Si in plus am din cauza oboselii din cand in cand momente de hyperactivitate.:)) Intrebati-o pe Selevet si o sa va confirme ca in ora de Istorie cu 10 F de pe data de 23.09.2010 a avut paru mai zburlit decat deobicei doar pt ca nu puteam sa tac.

Anyway Love you all!! si sper ca aveti un an genial de liceu/scoala golaneala!! mdea?:))

Reclame


2 Responses to “10 F is in the zone!!”

  1. hahahaha, nu-mi vine sa cred. bai, dar ai fost atat de funny la ora aia de istorie..:)))
    ah, si nu stiu ce sa mai spuuun. bianca isi face ziua in fratelli? cre’caaaaa.

  2. da mah stiu:)) e f atre tipa nu stii?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: