Chance

19oct.10

Take a chance on me
(that’s all I ask of you honey)
Take a chance on me

Honey I’m still free
Take a chance on me
Gonna do my very best, baby can’t you see

 

Sunt una din persoanele care face O GRAMADA de greseli, de gafe si ma trezesc vorbind cand nu trebuie.[Doar intrebati-l pa Marculet si o sa va raspunda ca niciodata nu tac din gura… aproape; doar cand sunt very very sick.. gen pe moarte.:))] Am cel mai mare noroc pt ca am cei mai geniali prieteni de pe pamant si inteleg ca sunt prea aeriana si s-au obisnuit cu mine, si, bineinteles, pt ca ma iubes si ii iubesc. *bear hug* Dar cel mai greu e cand trebuie sa vorbesc cu cineva care este gen new one in grupul meu de prieteni sau cand e worse si imi place de cineva. Ma comport total aiurea si zic cele mai mari prostii ever si uneori devin si foarte defensive.. si numai sweet nu sunt. Mara si Mads stiu foarte bine despre ce vrobesc.:)) Asa ca ce poti sa faci eltceva decat sa speri ca omul ala nu a inteles chiar totul gresit, sa speri ca e complet surd, ca nu era deloc atent la ce spui si ca data viitoare vei avea mult mai mult curaj  sa ii poti zambi normal fara sa pari ca ai flash-back-uri din cel de-al II-lea Razboi Mondial si sa spui un cute „Hey! Cum mai esti?”.

Dar credeti-ma ca mai rau decat mine nu exista. Cand te apropii de acel cineva si pur si simplu ceva in minte  tipa:”FUGI! Nu vrei sa il vezi. O sa te blochezi ca deobicei si o sa simti ca nu poti sa respiri si urmatorul lucru va fi o mare gafa.” Dar nu ascult. [nimic nou aici] Ma indrept incet si sigur spre ZA PLACE unde e ZA BOY si simt cum inima o ia razna, respiri ca si cum ai fi alergat 50 km in continuu si tot ce speri este  ca in clipa in care ajungi in fata lui, pamantul sa se despice in doua si sa te inghita sau cel putin sa ai o patura sub care sa te ascunzi ca in Harry Potter:)). Dar se intampla asa ceva? Nuu! pt ca trebuie sa inveti sa te descurci singura in viata. Si tot ce poti sa spui este un „super” lung si sarcastic, sa tragi aer in piept si sa iti dai drumul la gura si sa zici toate frazele care ti-se par tie ca te fac mai interesanta sau mai stiu eu cum. Interesant este insa ca atunci cand inchizi gura, ai vrea sincer sa zici: „Am zis numai prostii.. Putem sa o luam de la inceput? A second chance?” dar buzele sunt lipite cu superglue-ul rusinii de cele spuse mai inainte asa ca taci si speri sa se sune mai repede.

Cine nu a patit asta si cine nu mai pateste:)) De cate ori nu ai vrut sa zici ceva si a iesit altceva? De cate ori nu vroiai sa stergi conversatia aia si sa o iei de la inceput? SI mai ales de cate ori nu ai facut nimic altceva decat sa stai acolo si sa reiei conversatia pas cu pas doar ca sa iti dai seama ca esti o idioata pt ca ai spus numai prostii.

P.S.: Povestea  detaliata mai sus nu este despre mine, ci este total inventata.

[nu merge? ei bine macar am incercat:))din ciclul „a fost dubios si nu am vrut sa fac asta” si „cred ca stiu despre ce e vorba”; Issu stie]

Reclame


2 Responses to “Chance”

  1. foarte tare povestea:)) pacat ca mada si mara sunt reale, ca in rest..

  2. :)) da stiu.. pacat..:))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: