Vulpea de la 10 Fifi going extinct

30oct.10

Azi am fost la Olimpiada de Engleza:X:)) si …. am stat in spatele lui Issu cu care am vorbit din cand in cand ptt a verifica ora nu altceva:))) A fost destul de tare. Am ras grav cu o tipa de-a 9a care a stat langa mine si avea o compunere care sa contina : un caine rau, un salesman, un vant puternic:)) si am creat un scenariu foarte foarte horror:))) Eu si Anais avem cele mai sick minti ever:)) Dar inainte sa intram in clasa m-am intalnit cu Rascanu (aka Rasceanu)  si Anais in fata liceului si i-am dat Isanei sa guste din LICOAREA MAGICA si apoi lui Rascane si a facut foarte dubios.. dar nah asta se intampla cand nu stii ce inseamna o LICOARE adevarata. Mai apoi ne-am inatlnit cu Ionie si am ras de tiul din „Two and a half man” si de Rascanel:))) Mai mult fun decat azi nu am putut sa ma ever:) Au fost o gramada de faze epice ca atunci cand Rascanu s-a vandut pe o gura de MAGIE ce se afla in termosul meu:D

Saptamana asta a fost foarte mauzanta… cred ce cel mai funny moment ever ar fi atunci cand mi-am spart buza si am injurat-o pe pitty de fata cu Rosca si el a crezut ca a fost Miruna si apoi Madalina.:))  Desi a fost extrem de funny sa aud ca Lupu si-a facut facebook… dar what is worse: SE JOACA FARMVILLE:)) si i-a cerut lui Rascanu sa fie neighbor cu el:)) EPIC! cred ca am ras vreo 15 minute in continuu ccand am auzit.

Am ras gen non-stop cu Anais, Mara, Ema si Madalina pe tema Midi, Oprica si alti oameni epici. O faza geniala a fost cand mergeam cu Madalina pe Argentina si vorbeam de Gillete sau de Babuin. nu mai tin minte… si am alunecat pe un trotuar inclinat de era sa imi rup capu:)) conluzia mea:”Proathta ma injura!!!” si un ras de rapita la volum maxim s-a auzit pana pe Paris:))

Sa nu mai spun ca am ras de faza cu „Proastht-o” si dansul lui Oprica:)) Mara a fost sick in ultimele zile si ne-a fost dor de ea:)) pt ca nu am avut si noi cu cine sa facem caterinca:))

In general a fost epica saptamana.. am facut poze cu Rasca, Ionie si gasca si am ras cu Issu, Ema si natiunea si am fost scorpia la datorie as always:))

P.S.: Amintiti-mi sa nu mai merg prin spatele blocului cu Mojo cand e intuneric afara:)) ma uitam in spate ca o disperata si puteam sa jur ca e cineva in spatele meu… poate era doar umbra:))

P.P.S.: Please save me!! In ultimul timp primesc numai amenintari cu jupuirea:))[vezi oglindoiu] si ca voi fi facuta caciula, haina si manusi:)) [vezi Marcuet] asa ca propun un club anti-vanat de vulpi:D Who’s with me?

Reclame


No Responses Yet to “Vulpea de la 10 Fifi going extinct”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: