Adunatele Copaceni la Caragiale

18nov.10

Wonderful day.. ce pot sa spun… A fost in sfarsit ziua in care eu si colegele mele drage si Canto am cantat Imnul Caragiale in costume de brazi din tafta care iti storceau pur si simplu sanii si vroiai doar sa te arunci de la geam inainte sa te vada TOATA NATIUNEA si sa te mai si filmeze.

Am machiat-o pe Raluca [genial ofc pt ca ma pricep] si ne-am schimbat cu chiu cu vai in pantofi cu toc si fustele de maturai cu ele pe jos mai rau ca „la gitana” si bluze de bunicute care se duceau de Revelion la Paranghelion:D

A trebuit sa tin minte sa ma dau mai in stanga ca sa bata lumina pe mine ca doar nah eram soprana si mai intram si prima pe scena:)) si dupa ce am mai cantat de vreo 30 de ori imnul, ne-a crapat fata de la zambetul pe care trebuia sa il avem pe fata cand cantam, am murit de picioare pt ca acel calapod e groaznic si avea tocul prea mic, am intrat cu zambetul pe buze si reflectorul in ochi pe scena. M-am asezat conform schemei repetate, am zambit si la semnal am cantat de mama-mama. Puteam sa jur ca in clipa aia toti din sala o sa zica ca cuntem niste Comunisti si o sa arunce cu sticle, biscuitii de pe hol, programul, posetele, sosetele si mai stiu eu ce dupa noi. Dra nu a fost asa. Au indurat oamenii si au sperat sa se termine mai repede, iar la final au aplaudat ca niste lesinati [probabil ca si erau pt ca era f cald in sala si era intuneric si aerul era spre sfarsite. Cred sincer ca toti sperau ca la un moment dat sa le pice mastile de aer/gaz [in caz ca vrei sa mori] de sus ca la avion. Ne-am aplecat si am fugit de pe scena:))

Ne-am dat jos bradutii [asta daca scoatem din calcul faza cand a trebuit sa imi scot fusta pe cap si nu trecea de partea superioara, daca ma intelegeti:)) si am pus-o pe Raluca sa ma jute si parea altceva], am zambit triumfator si ne-am schimbat:D

Dupa atata efort pt nimic, am incercat de vreo 6 ori sa intram in sala ca sa vedem si noi spectacolul, dar nu era loc si nu vroiam sa mor sufocata langa Marculet si Oglindoiu. Ce coincidenta amandoi au zis ca o sa ma jupoaie:P Na ca nu au avut cum.

Daca nu ati vazut Copaceii de Craciun va spun sincer ca v-ati irosit viata:))

Reclame


One Response to “Adunatele Copaceni la Caragiale”

  1. 1 Roxana

    Ce zi ai avut 😆


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: