Punct. Si revenire in forta!

11dec.10

Si uite asa trece juma de an, ne-am schimbat prietenii, tintele de rapitat si crush-urile.. In juma de an multe lucruri se schimba.. Dar si unele raman acolo.. in inima ta. Eu pot sa spun ca m-am schimbat si ca sunt mandra de ce sunt (aka o  mica rapituca), ce simt , ce vreau si cred. Mustache dragul meu (in vocea lui Gava), au venit noi oameni la putere care vor sa vada daca sunt destul de epici ca sa fie rapitati asa ca te lasam anul asta si ne luam noi tinte, dupa cum am mai spus, si acelea sunt :

  1. Sfanta Treime = sau Cei Trei Crai de la Rasarit, sunt Trio-ul Fantastic care in fiecare pauza merg impreuna afara la un chat mic si poate o tigara, uniti de aspectul lor spectaculos.
  2. Mamaliga = este the pizza boy cu care daca te intalnesti ii simti instant caldura (pt ca e o mamaliga fierbinte) si ai vrea si tu o bucata.
  3. We Get Dirty in the Forest = sau un alt specimen pe cale de disparitie care isi face simtita puterea prin rapitismul evoluat si puterea de a aparea din senin.
  4. The Pie Guy = cel mai nou venit, acesta doreste sa fie rapitat si, si rapiteaza alti oameni; are o sintagma bine cunoscuta cu care isi saluta victimele si, de asemenea, si o privire care ar trebui sa te induca in eroare (asa cum dungile zebrelor induc in eroare leii cand sunt vanate).
  5. Gemul = sau magiunul, este un adept al regurgitatului, acesta fiind ritualul lui de imperechere.
  6. Wass = este recunoscut pt accentul lui adorabil, gropitele, de asemenea, si felul lui adorabil de a se face adorabil.

 

V-am prezentat noile staruri care vor fi apreciate pt calitatile lor nemaiintalnite si poate chiar si premiate cu cate un like pe Facebook. Important e sa nu uite sa se simta importante.

Acum sa zic putin despre mine ca sa ma simt importanta si eu nu numai cei mentionati mai sus. Ei bine am intrat in grupa de teatru a liceului si sunt foarte mandra de mine, o sa il joc pe Mos Craciun intr-un sketch de Craciun si mi-am facut un nou crush. In rest ce pot sa spun am avut o saptamana epica. Mara get well soon!! (aka ar fi bine sa vii luni la liceu). Si Anais si Emma sunteti incurabile ca de obicei!

P.S.: Aveti grija sa nu calcati vulpile care sar in fata masinilor mai nou. Astenie de iarna..:D

Reclame


No Responses Yet to “Punct. Si revenire in forta!”

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: