S.C. Rapițe S.R.L.

09feb.11

Cred ca știm cu totii de ce se numeste postul asa. Acest post a fost destul de așteptat pt necunoscătorii de rapițe si semnificația acestei specii.

Rapiță.. Un cuvant destul de interesant ce poate sa descrie o persoana. Rapitele pot fi de la niste copii de 3 ani pana la oameni de 120 de ani, pot fi rapițe de toate natiile si cu toate infatisarile posibile. O rapiță exprima o persoana care are un anumit comportament [rapitarea]  fata de colegi, profesori, apropiați, dar cel mai întâlnit, fata de persoanele care sunt doar „acquaintances”.

Spre exemplu, dacă urmam spusele lui Anais si ale lui Borgoros, eu sunt rapița natiunii/liceului. Nu știu dacă pe ele le-a determinat sa spună asta, comportamentul meu foarte outgoing, faptul ca imi place sa rapitez butonul de like pe facebook, ca te întreb de chestii ciudate, ca ma interesează persoanele nemaiîntâlnite de la noi din liceu sau ca ma fascineaza și amuza cireșarii rapiță și mustățile zburlite de vânt. Important este ca eu sunt una din acele persoane si ca multi pot sa confirme, ca o sa fiu o rapiță cu voi când va așteptați mai putin și când o sa va simțiți cel mai bine, ca rapitez doar oameni epici si interesanti, ca ii si trollesc în același timp pe multi și ca la mine un troll se poate transforma de multe ori în altceva fara sa vreau [din ciclu prietenii știu de ce].

Dar nu doar eu sunt doar o rapita, ci exista foarte multe persoane care sunt si nu realizeaza acest lucru, care rapiteaza oameni din placere inconstienta fara sa stie cum se numeste ce fac ele, ceea ce este foarte trist pt ca e o arta sa fii o rapita si sa rapitezi. Iti trebuie un talent, trebuie sa ai intuitie pana unde sa rapietzi o persoana, cand sa te opresti si trebuie sa stii ca exista mereu riscul de a fi descoperit. Este interesant ca atunci cand rapitezi o persoana sa o induci in eroare, astfel incat sa nu isi dea seama ca ea este subiectul rapitarii grave. SAU mai exista si varianta obvious, care te face sa fi rapita natiunii, varianta pe care si eu am adoptat-o, pt ca mi s-a parut mult mai interesanta, amuzanta si pt ca nu ma interesa si nu ma intereseaza cat de rapita par. Tocmai faptul ca sunt numita o rapita ma face sa fiu mandra de mine si sa stiu ca misiunea mea a fost indeplinita cu succes.

Ei bine, dragii mei, sunt foarte fericita ca am abordat acest subiect si sper ca v-am mai luminat putin NOT asupra acestei specii foarte interesante. In acelasi timp, sper ca v-a facut si mai curiosi asupra modului de viata al unei rapite si poate ca voi cand o sa cresteti o sa va doriti sa deveniti rapita natiunii ca si mine. As fi foarte mandra sa aflu asta. Va multumesc mult ca ati citit postul si va rog sa va lasati la sfarsit numele de facebook ca sa va dau add si like-uri, si adresa de acasa ca sa va dau felicitari de V-day pt ca sunt un mare fan de-al vostru. Glumesc.. vedeți? Am fost o mica rapita😀

Reclame


2 Responses to “S.C. Rapițe S.R.L.”

  1. 1 Issu

    bine ca nu e SC ALTCEVA consulting SRL =))))

  2. 2 Alex

    Oh, oh sunt luminat .. dupa atata timp am inteles la ce se refera cuvantul:))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: