Forja Forjelor [sau Vacanta cea de toate zilele]

12iun.11

Hello, my dear followers! I come in peace so to say. [si acum 500 de jdemii de oameni o sa imi sara in cap cu replici de genu: „ia uite ma si la asta! s-a dat pe engleza ca romana nu-i mai place.”; dar ghici ce?! I DON’T GIVE A F-U-C-K!] Am promis ca ma mai tin si eu de scris pe aici si cum Emma tine mortis sa imi aminteasca aproape la fiecare 3 zile sa scriu pe blog am zis sa scap de ea pt cateva zile macar. [jk emma stii ca te iubesc]

Asa ca, iata-ne! Inca un an din tineretea noastra s-a dus parca in zbor, cu o viteza la fel de mare ca cea a zvonului si barfei. A treccut un an frumos, desi nu la fel de frumos ca cel din bobocime, dar a fost frumos: cu realizari multe, cu gasirea unor noi prieteni, regasirea altora si fortificarea lor, eu una am invata multe anul asta, am gasit prieteni in oameni cu care nu am vorbit foarte mult. A fost una an cu multe intorsaturi si tumultos, as putea sa spun -nu cred ca in timp ce scriam asta si imi aminteam lucruri din clasa a10a, care e acum pe sfarsite, chiar am oftat de dorul lor cu un zambet pe fata. Acum apune 10 F[orja] si se ridica un F mai puternic – 11F. Si parca imi vine sa fredonez melodia asta. Si desi unele lucruri vin altele noi. Cine stie ce o sa fie anul viitor? Cine a spus ca anii de liceu sunt cei mai tari, sa ii dea Dimnezeu sanatate ca mare dreptate avea. Cu bune, cu rele, totul a fost genial.

O sa ii duc dorul toata vara.. dar o sa imi revin, o sa ma pun pe picioare si I will wish for the best. Dar totusi cel mai mult o sa imi lipseasca: Sfintii, Mamaliga, Marea si vapoarele ei, MJ, Mustata Epica care mai nou e insotita de un leprechaun scos din desenele animate [desi sincer are inaltimea numai buna, daca stiti ce vreau sa spun;)]  <– Bad fox:)); asa si cum spuneam o sa imi lipseasca: Justin Bieber, Voldemort si ciclopu magic. Ehhh.. lasa ca la anu o sa fie alte trolluri si alte glumite. The best is yet to come, right?

Dar pt ca mai e o saptamana de scoala. O sa  ascult in continuu :  si nu o sa imi pese de nimic pt ca „Today I swear I’m not doing anything and I said it ‘cause I can”.

Bitch please I am famous!

Love you all and peace out!

Reclame


2 Responses to “Forja Forjelor [sau Vacanta cea de toate zilele]”

  1. 1 emma

    da…..speechless……si mie o sa-mi fie dor de a 10a. a fost frumos. :-:D<

  2. ahhh stiu >:D< next year sweety next year


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: